Prva mjesta DVD-u Gaj, Požegi, Velikom Banovcu i Jakšiću (foto galerija)

Autor: Požega Portal

DSC06724KUTJEVO- Županijsko Vatrogasno natjecanje za djecu i mladež održano je danas u Kutjevu na kojem su nastupile 44 ekipe u četiri kategorije, djeca (6-12 god.) muška i ženska te mladež (12-16 god.) muška i ženska.

Iako je prije samog početka padala jaka kiša i nije izgledalo da će se oblaci razići na sastanku voditelja natjecatejskih ekipa, uz pokoje negodovanje, odlučeno je da se natjecanje ipak održi.

Natjecanje je otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji se svim ekipama obratio prigodnim riječima.

U kategoriji muške mladeži (12-16 god.) prvo mjesto osvojila je ekipa iz DVD-a Gaj dok su drugo i treće mjesto zauzeli DVD Veliki Banovac i DVD Požega, kod mladeži ženske prvo mjesto je osvojila ekipa DVD-a Požega dok su drugo i treće mjesto zauzeli DVD Bektež i DVD Ruševo.

Kod muške djece (6-12 god.) najbolja je bila ekipa DVD-a Veliki Banovac, drugoplasirani su bili domaćini iz Kutjeva dok je treće mjesto zauzela ekipa DVD-a Ivandol a kod ženske ekipe najbolji rezultat ostvarila je ekipa DVD-a Jakšić dok su drugi bili DVD Grabarje 1 te treći DVD Biškupci.

Nakon završetka natjecanja i odmjeravanja vatrogasnih znanja i umijeća natjecateljima, sucima i posjetiteljima pozdravne riječi uputio je kutjevački gradonačelnik, Josip Budimir koji je imao čast uručiti zahvalnice, pehare, medalje i nagrade mladim uzdanicama vatrogastva od kojih očekujemo ustrajnost u tom časnom činu, biti vatrogasac odnosno vatrogaskinja. Svima nam je želja da sadašnji mladi vatrogasci motiviraju svoje kolege i kolegice, a koji se još uvijek nisu odlučili priključiti dobrovoljstvu, da se odvaže i budu nove uzdanice koje će naslijediti one starije generacije kojima karijera u vatrogastvu polako zalazi i ide kraju zbog njihove životne dobi.

Foto: Ivan Vlahović

no images were found

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: