Prva jakšička fišijada okupila 20 natjecatelja /FOTO GALERIJA/

Autor: DK

JAKŠIĆ – Po prvi puta u sklopu tradicionalne jakšičke ovogodišnje trodnevne manifestacije “Pjesmom u jesen” održana je prvog dana fišijada u organizaciji HKUD “Slavonija” Jakšić i Šprtsko ribolovnog društvo “Slavonac” iz Jakšića. Fišijadi se odazvalo 20 ekipa što je bilo iznad svih očekivanja organizatora.

Na fišijadu su došli brojni mještani, gosti iz okolnih mjesta i ljubitelji ribljih delicija koji su mogli kušati specijalitete po promotivnim cijenama, a za dobru zabavu pobrinuo se tamburaški sastav Srce bećarsko.

/Foto: D.Mirković /

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: