Provalnici se ušuljali u čaglinsku benzinsku postaju, dvije obiteljske kuće u Požegi i nekoliko objekata na pleterničkom području

Autor: DK

POŽEGA – Policijska uprava požeško-slavonska zaprimila je dvije dvije prijave krađa novca iz obiteljskih kuća na području Požege, a kako neslužbeno doznajemo provaljeno je i čaglinsku benzinsku postaju i još nekoliko objekata na području Pleternice. U Čaglinu i Pleternici policija provodi očevid nakon kojeg će biti poznato što je sve otuđeno.

-U ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je veću količinu novca iz obiteljske kuće i time oštetio 80-godišnjakinju, a u Bana Josipa Jelačića ulici također nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je novac iz obiteljske kuće 69-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za počiniteljima ovih kaznenih djela – navodi se u izvješću Policijske uprave požeško-slavonske.

Policija poziva građane na pojačan oprez jer su sve učestalije provale u obiteljske kuće te da ako primjete nepoznate i sumnjive osobe da odmah prijave policiji na broj 192.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: