Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Provale, prevare, neovlašteno posjedovanje droge, prometne nesreće

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





POŽEGA - U razdoblju od 15. rujna do 2. listopada 2017. godine, u blizini mjesta Bzenica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u metalni kontejner u vlasništvu Lovačkog saveza prilikom čega je otuđio dva trimera.

U noći sa nedjelje na ponedjeljak, 1./2. listopada 2017. godine, u Pakracu, Trg 76. bataljuna, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Vrgorca prilikom čega je otuđio novac i cigarete.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Policijskim službenicima u ponedjeljak, 2. listopada 2017. godine, prijavila je 77-godišnjakinja da joj je u mjesecu svibnju ove godine, nepoznati počinitelj (ili više njih) s njenog bankovnog računa i bez njenog znanja podignuo novčani iznos od preko 15  tisuća kuna.

Policijski službenici tragaju za tim nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovšeno je i kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je 18. rujna 2017. godine, u Požegi, u Ulici Vučjak, kod sebe posjedovao manju količinu marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U ponedjeljak, 2. listopada 2017. godine, između 21.45 i 22 sata, u blizini mjesta Nurkovac, došlo je do samozapaljenja divljeg odlagališta smeća prilikom čega je izgorio razni otpad.

Na državnoj cesti u blizini mjesta Novo Zvečevo, 55-godišnji vozač, u ponedjeljak, 2. listopada 2017. godine, oko 14.15 sati, koji je upravljao teretnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika prilikom čega je udario u ploču u vlasništvu „Hrvatskih cesta“, a potom u stablo drveta. On je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 16.10 sati, u mjestu Nurkovac, 35-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, obilazila je teretni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka  koji se nalazio parkiran uz rub kolnika, a da se nije uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je došlo do zanošenja vozila te udara lijevom bočnom stranom u prednji dio osobnog automobila marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena oba vozača kao i 11-godišnje dijete koje se nalazilo kao putnik u osobnom automobilu marke „Opel“. Protiv 35-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Pleternici na Trgu Zrinskih i Frankopana.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.