Na proslavi ulaska u šestu deceniju života Zdenko Božić iz Mihaljevaca imao stotinjak uzvanika /FOTO/

Autor: DK

MIHALJEVCI – Mihaljevčanin Zdenko Božić nije žalio truda i novaca da bi obilježio ulazak u šestu deceniju života. Pozvao je na proslavu 60. rođendana rodbinu, susjede i prijatelje. Zdenku je u iznajmljenu dvoranu mjesnog nogometnog kluba u Mihaljevcima došlo više od 120 prijatelja, rodbine i susjeda.

Bio je bogat gastronomski stol uz raznolike specijalitete, a uz ples i pjesmu velika većina uzvanika dočekala je rane jutarnje sate. Za dobro raspoloženje svirkom pobrinuo se Aurea band.

Inače, mogi Zdenka poznaju kao radnika u požeškoj Općoj županijskoj bolnici i svestranog sportskog djelatnika.

/Foto: D.Mirković /

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: