Pronalazak marihuane, neodgovorno postupanje s oružjem, dragovoljna predaja streljiva….

Autor: PU požeško-slavonska

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pleternice koji je u razdoblju 10./11. lipnja 2020. počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“  u mjestu Buk gdje je je uporabom motornog vozila oštetio travnjak na igralištu te fasadu objekta nogometnog kluba. Protiv 29-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

U pretrazi pronađena marihuana

U ponedjeljak 15. lipnja 2020. policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda u Bjelovaru pretražili stan na području Pakraca kojeg koristi 20-godišnjak i pronašli marihuanu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Neodgovorno postupao s oružjem

U ponedjeljak 15. lipnja 2020. oko 21 sat u mjestu Grabarje, 52-godišnjak je prilikom čišćenja plinskog pištolja nehotično opalio te se lakše ozlijedio. Protiv 52-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.

Dragovoljno predao streljivo

U ponedjeljak 15. lipnja 2020. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima predao 70 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske bilježimo tri bijega s mjesta prometne nesreće, u Požegi u ulicama Njemačka i Stjepana Radića i u Pleternici u Ulici dr. Mile Budaka.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek