Pronađen mladić i maloljetna djevojka iz Grabarja

Autor: D.K.

GRABARJE – Prema informacijama koje smo dobili pronađen je mladić i djevojka iz Grabarja za koju je danas prijavljen nestanak. S njima je najvjerojatnije pronađena i još jedna osoba neslužbeno doznajemo.

Dok su roditelji maloljetne djevojke J.B. (17) iz Grabarja uvjereni da im je kćer bio oteo i na silu odveo u nepoznatom pravcu majka i obitelj također nestalog mladića M.K. (20) tvrdili su da se tu nikako ne može raditi o otmici jer za to nema nikakvog razloga niti povoda.

-Oni se vole i dugo su vremena u vezi, tu vezu ne odobrava majka od djevojke koja svim silama pokušava da oni ne budu zajedno – ogorčeno je prokomentirala majka od mladića koja je uvjerena da su se oni s namjerom sklonili od svih koja je veoma zabrinuta zbog cijele ove situacije.

Sestra od mladića pak tvrdi da je ona njih dvoje jutros iza deset sati vidjela zajedno u Grabarju i da nije uopće bilo nikakvih naznaka da među njima ima bilo kakvih problema. Čak nam sestra od mladića tvrdi da im je u trgovinu išla kupiti nešto za pojest jer nisu željeli ići kući zbog cjelokupne situacije.

Nakon provedenih dodatnih radnji biti će više poznato o cijelom slučaju koji je izazvao veliku zabrinutost kako obitelji tako i mještana Grabarja.

Više iz kategorije