Promotor vina ovog kraja Drago Čakalić ugostio brojne poslovne partnere /FOTO/

Autor: DK

Požežanin Drago Čakalić dugo godina bavi se prezentacijom vina i plasmanom plemenite kapljice ovog kraja na područje Zagreba i Jadrana, te susjednih zemalja surađujući pri tome sa nizom hotelijera i vlasnika restorana.

Tijekom posljednjih nekoliko godina plasirao je vino Ivana Lukačevića iz Bekteža, te odnedavno Josipa Lešića iz Županje, koji ima nasade vinograda na području kutjevačkog vinogorja, točnije na osunčanim južnim obroncima Krndije. Lešić je inače poznati gospodarstvenik županjskog kraja, a u paleti vina prevladava graševina pod njegovom etiketom, dok se planira i proširenje asortimana.

Čakalić je sa suprugom Majom na lokaciji sajmišta u Požegi kod svoga sina Dejana i njegove odabranice Irene ugostio brojne poslovne partnere iz naše zemlje  i okolnih država gdje su se veselili uz tamburaše požeško-brodskog kraja, a tijekom ugodnog druženja uz domaće specijalitete bilo je riječi o daljnjoj suradnji na plasmanu ponajboljih vina spravljenog od grožđa sa Lešićevih čokota.

Goste su ovim domaćinima pomogli poslužiti njihovi rođaci i prijatelji tako da je ugodno druženje uz veselu pjesmu i svirku trajalo do kasnih noćnih sati.

Foto: D. Mirković [FGAL id=256038]

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića