Promocija 26. generacije diplomanata na požeškom Veleučilištu /FOTOGALERIJA/

Autor: PROMO

Održana je 26. promocija diplomanata na požeškom Veleučilištu koji su, njih 142, završili stručni studij ili specijalistički diplomski stručni studij.

Prigodnim riječima diplomantima se obratio prorektor Veleučilišta u Požegi dr.sc. Berislav Andrlić i svima čestitao na njihovim postignućima. Podsjetio je i na postignuća i aktivnosti Veleučilišta posebice u području pripreme i provedbe EU projekata naglasivši kako je od 2010. godine do danas na Veleučilištu izvršeno pet europskih projekta vrijednosti više od 4 milijuna kuna te da je trenutno u provedbi još toliko.

-Najznačajniji projekt za požeško Veleučilište je izgradnja Studentskog doma u Požegi koji ćemo dovršiti do kraja ove godine. Studentski dom bit će ukupne površine 2.880 kvadratnih metara sa 110 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Brojne uspjehe postigli smo s vama, no naša očekivanja su još veća jer moramo i možemo, uz ulaganje u vlastito obrazovanje biti kreatori boljeg svijeta u kojem živimo – rekao je dr.sc. Berislav Andrlić.

Na požeškom veleučilištu je do sada diplomiralo 3.476 studenata. Od toga je na specijalističkom diplomskom stručnom studiju diplomirao 221 student, a ostali su diplomirali na preddiplomskim stručnim studijima.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »