Projektom „Poticanje izvrsnosti” nagrađeno 20 učenika

Autor: BST

Projektom „Poticanje izvrsnosti“ Glazbena škola Požega će zajedno s gradovima Požega, Pleternica, Kutjevo i Požeško-slavonskom županijom nagraditi svojih dvadeset najboljih učenika.

Stručna tijela Glazbene škole Požega odabrala su najuspješnije učenike prema rezultatima iz prethodnog razreda. Kriteriji za odabir najboljih su: rezultati s natjecanja, uspješnost nastupa na koncertima i ocjene.

„Svojim uspjesima na natjecanjima naši učenici promoviraju našu školu, naše gradove  i županiju te sada želimo nešto napraviti za njih. Projekt „Poticanje izvrsnosti“ zamišljen je kao nagrada i poticaj za daljnji rad naših najboljih učenika. Najuspješnijem učeniku svakog razreda, kako matične škole, tako i područnih odjeljenja u Pleternici i Kutjevu, osigurava se cjelogodišnji iznos participacije od 1500 kuna. Ukupno je to 20.000 kuna. Iznos nije velik za proračun, ali će puno značiti učenicima“ rekao je Alen Kovačević, ravnatelj Glazbene škole Požega, na konferenciji za novinare.

Čestitke najboljima i daljnji uspjeh u glazbenom obrazovanju učenicima su poželjeli župan Alojz Tomašević, Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice i Ferdinand Troha, zamjenik gradonačelnika Grada Požege.

Učenici Glazbene škole Požega u školskoj godini sudjeluju na oko stotinu natjecanja i osvajaju mnogobrojne prve nagrade. Za  svoje sugrađane organiziraju oko 70-etak koncerata. Sve to obogaćuje kulturni život, a „Poticanje m izvrsnosti“ najboljima će se uzvratiti na tom doprinosu. Novost je od ove školske godine  da Srednja glazbena škola organizira samostalno predavanja iz općih predmeta.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88