“LIPIK – GRAD PRIJATELJ PODUZETNIKA I OBRTNIKA”: Sajam poduzetništva u Lipiku

Autor: PROMO

LIPIK: U sklopu projekta „Lipik – grad prijatelj poduzetnika i obrtnika“ u petak 17. lipnja 2016.  s početkom u 9 sati u kompleksu konferencijske dvorane Quelle u Lipiku održava se Sajam poduzetništva. Na Sajmu će svoje usluge prezentirati poduzetničke potporne institucije i udruženja sa ciljem promocije poduzetništva te pružanja potrebnih informacija o razvoju i financiranju poslovanja.

U sklopu sajma s početkom u 11 sati održat će se Konferencija poduzetnika s temom „Izazovi poslovanja – financiranje i promocija poduzetništva“ nakon čega slijedi u 15 sati Okrugli stol o važnosti cjeloživotne edukacije i obrazovanja u poduzetništvu. U 17 sati održava se Antistres radionica. Pozivaju se svi poduzetnici i oni koji to žele postati da posjete Sajam poduzetništva.

Navedene aktivnosti dio su projekta kojeg provodi Grad Lipik, partner na projektu je Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o. Ukupna vrijednost projekta je 100.566,00 kn, od čega je 95% financirano od strane EU, iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Cilj projekta je promocija poduzetništva te lokalnih poduzetnika i obrtnika. Svrha projekta je poticanje poduzetničke kulture u društvu te razvoj pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju u poduzetništvu radi rasta i razvoja poduzetništva te povećanja stope samozapošljavanja i zapošljavanja.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: