Pristup novinara u granicama korektnosti i profesionalizma-obostrana želja daljnja suradnja

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Zahvaljujem na dobroj suradnji u ovoj godini, vaše pisanje je bilo u granicama profesionalnog i korektnog, a mi smo se trudili učiniti nešto dobro i korisno za naše građane – kazao je u pozdravnoj riječi  na tradicionalnom susretu sa novinarima ovdašnjih medija na razmeđu dviju godina požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i izrazio nadu da će sa novom Vladom RH stanje biti stabilnije.

-U 2017. godibni očekujemo pokretanje gospodarstva, smanjivanje trenda odlaska mladih ljudi iz ovog kraja, te pokretanje poljoprivrede, prehrambene i drvoprerađivačke industrije, turizma, kao i izlazak iz prometne izolacije i ostvarenje projekata gradnje akumulacija – naglasio je župan Tomašević.  Uz njega su bili zamjenici za gospodarstvo Željko Jakopović i društvene djelatnosti Ferdinand Troha.

-Nastavit ćemo nadalje kontinuitet rada u interesu naše županije jer sve što je do sada učinjeno plod je zajedničkog rada i suradnje- kazao je Željko Jakopović. Ispred medijskih djelatnika svih požeških redakcija obratila se urednica Požeškog dnevnika Vesna Milković.

-Suradnja je bila obostrano dobra, a nadam se da će tako biti i nadalje – kazala je V. Milković.

 

Komentiraj: