Priprema se „Požeški pučki kalendar“ i to za 2017. godinu

Autor: D.K.

Jelenko Topć, urednik Požeškog pučkog kalendara

POŽEGA – Kao i prethodne 24 godine i ove godine početkom prosinca nakladnik Udruga za glazbu i pisanu riječ „Pan press“ iz Požege objaviti će svoje tradicionalno izdanje „Požeški pučki kalendar“ i to za 2017. godinu.

Predviđena je naklada od 1500 primjeraka sa brojnim zanimljivim sadržajima za brojno čitateljstvo. Osim otkupa ove publikacije ona će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Tiska“ i tiskovina širom Požeške kotline.

-Imajući u vidu da je to izdanje na više od 200 stranica praktično za oglašavanje svih proizvoda i usluga očekuje se potpora jedinica lokalne i regionalne samouprave i sponzora kako bi kalendar opstao jer je poznato da se on na taj način samofinancira – kaže dugogodišnji urednik Požeškog pučkog kalendara“ Jelenko Topić.

On dodaje da će i ove godine biti objavljeno dosta povijesnih sadržaja, ali i aktualnih tema iz gospodarskog, kulturnog i društvenog života požeškog kraja, a autori će i ove godine biti poznati povjesničari, novinari, kulturni djelatnici i stručnjaci iz raznih oblasti.

Imajući u vidu da je ovaj urednik prvi kalendar uredio i objavio 1993. godine novo izdanje bit će jubilarno i to 25. po redu.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek