Primopredaje dužnosti župana i gradonačelnika u Požegi i Pleternici početkom idućeg tjedna: U općinama Brestovcu, Jakšiću, Kaptolu i Čaglinu te gradu Kutjevu nastavlja se kontinuitet upravljanja istih čelnika – Velika na čekanju do drugog kruga izbora!

Autor: D.K.

Uz općinske načelnike Brestovca, Jakšića, Kaptola i Čaglina, Zdravka Madića, Ivicu Kovačevića, Milu Pavičića i Dalibora Bardača te gradonačelnika Kutjeva koji nakon izbora nastavljaju sa svojim mandatima gdje neće biti potrebe za nikakvom primopredajom, u gradovima Požegi, Pleternici i Požeško-slavonskoj županiji biti će službena „ceremonija“ na način kako to predvidi njihov protokol.

Prema nekim informacijama službeno bi trebala biti izvršena primopredaja između dosadašnjeg gradonačelnika Požege Darka Puljašića i novoizabranog prof.dr.sc. Željka Glavića. Hoće li se sve to odviti „tiho“ bez očiju javnosti, odnosno bez prisutnosti medija za sada nije poznato.

Što se tiče primopredaje u gradu Pleternici, prema nekim informacijama novinari bi mogli biti početkom narednog tjedna pozvani i prenijeti slikom i riječju preuzimanje funkcije gradonačelnice u Pleternici gdje Antonija Jozić svoju dosadašnju funkciju predaje svojoj nasljednici, novoizabranoj gradonačelnici Mariji Šarić.

Očekuje se i da će u prisustvu medija biti primopredaja u Požeško-slavonskoj županiji gdje bi Alojz Tomašević svoju dužnost trebao predati novoizabranoj županici Antoniji Jozić.

S primopredajom vlasti u općini Velika malo će se pričekati, do okončanja drugog kruga izbora za načelnika općine gdje je velika neizvjesnost s otvorenim pitanjem hoće li HDZ sa svojim kandidatom ostati na vlasti ili će čelno mjesto načelnika općine preuzeti nezavisni kandidat Robert Hofman. Sve su mogućnosti otvorene, a kako će u konačnici biti doznat ćemo 30.svibnja 2021. godine.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88