Prikupljanje namirnica i drugih potrepština

Autor: D.K.

Zgrada Centra za socijalnu skrb PožegaPOŽEGA – Kako doznajemo iz Centra za socijalnu skrb Požega od danas, 19.svibnja 2014. godine, od 7 do 17 sati, u Požegi, ul. dr. Filipa Potrebice  2, biti će organizirano prikupljanje namirnica, odjeće i drugih potrepština za stanovnike poplavljenih područja.

-Brojnim stanovnicima poplavom pogođenim područjima neophodno su potrebne pelene za djecu i odrasle, uloške, vlažne maramice i sl., namirnice ali i hrana, konzerve, trajne namirnice, keksi, dječja hrana te voda, napitci, odjeća i obuća – ističe ravnateljica Centra za socijalnu skrb Požega Martina Vlašić koja nadalje moli i apelira da bi bilo poželjno, tko je u mogućnosti, da donira i pokućstvo, namještaj, bijelu tehniku i sl. na način da ćemo prvotno prikupljati vaše kontakte i adrese, te organizirano prevesti do potrebitih stanovnika.

Za sve dodatne informacije i upite građani se mogu obratiti na broj telefona 034/313-433, 034/273-807 ili 034/313-484).

Martina Vlašić

-Molimo sve građane, pravne i fizičke osobe da se odazovu ovoj akciji, mnogo je obitelji kojima je pomoć potrebna i svaka donacija i organizacija u tu svrhu je od egzistencijalnog značaja – zaključuje ravnateljica Martina Vlašić.

Više iz kategorije