Prikrivanje neznanja, nerada i nesposobnosti, ne želim oko toga više polemizirati

Autor: DK

RonkoPOŽEGA – Nastavno na jučerašnju tiskovnu konferenciju predsjednika Gradskog vijeća Nine Smolčića primili smo u redakciju odgovor od, najviše prozivanog na toj konferenciji, gospodina Zdravka Ronka kojeg objavljujemo u cijelosti.

Dozvolite da se zahvalim na vašoj zamolbi za komentar, no doista od ovog trenutka više nisam u mogućnosti polemizirati i baviti se gradskim temama. Biti će vremena za to kroz narednu godinu kad smo pred lokalnim izborima i dakako kao i do sada sa zadovoljstvom ću Vam biti na raspolaganju.

Naime, nametanje i prežvakavanje tih i sličnih tema upravo u ovom trenutku je s jedne strane izraz  jala i zavisti, s druge strane šok-terapija nakon pleterničkog udara a s treće pak strane prikrivanje svog neznanja, nerada i nesposobnosti.

Za razliku od tih malih nesposobnih i neinventivnih pik-zibnera i grizorepa različitih boja i fela koji za ove godine ne uradiše ništa ali se ujediniše samo po radi uhljebljavanja i ostvarenja za njih nikad dostižnih želja, meni je pripala golema obaveza prvog čovjeka na listi SDP-a za V. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima koji će se održati 08. studenog o.g.

Slijedom toga, zbog niza obaveza i velike odgovornosti prema građanima i državi kako Hrvatska  više nikad ne bi postala  HDZ-ov plijen i alajbegova slama doista se više ne mogu  s „klincima iz vrtića“ igrati kutne demokracije, ali obećavam čim ovo prođe vrlo rado ću se opet s njima malo zabaviti, dužan sam im to priuštiti.

 S poštovanjem, Zdravko Ronko 

http://docdro.id/5OBifP0

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: