Prijevremeni izbori u Kutjevu 23.ožujka 2014.

Autor: DK

KUTJEVO-gradska uprava, zgradaKUTJEVO – Na današnjoj je sjednici Vlada RH raspisala prijevremene izbore za grad Kutjevo koji se trebaju održati, u nedjelju, 23.ožujka 2014. godine.

Vlada RH je, za isti dan, raspisala izbore i za gradove Glinu i Đurđevac te općine Zadvarje, Čavle i Tuhelj.

Odluka je donesena na iznenađenje svih političkih stranaka posebice HDZ-a jer još uvijek nisu završili unutar stranački izbori za Grad Kutjevo iz kojeg je razloga još uvijek nepoznat kandidat za gradonačelnika iz te stranke.

Josipa Miličević

Prema neslužbenim informacijama kandidatkinja za gradonačelnicu Kutjeva ispred HDSSB-a trebala bi biti Josipa Miličević, donedavna predsjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva. Josipa Miličević nam nije htjela potvrditi, a nije niti demantirala, moguću kandidaturu za gradonačelnicu iz razloga jer, kako kaže, na tu temu nije zasjedao Gradski odbor HDSSB-a.

Mirela mezak stasny

Moglo bi se pojaviti i “novo lice” koje će istaći kandidaturu za gradonačelnicu Kutjeva. Prema neslužbenim informacijama spominje se ime aktualne predsjednice Skupštine Požeško-slavonske županije dr.sc. Mirele Mezak Stastny.

KUTJEVO-gradonačelnik Nikolić, ležerno obučen 3

Za očekivati je da će se svakako kandidirati, i upustiti u utrku, dosadašnji gradonačelnik Ivica Nikolić ispred SDP-a i HSU-a,   uz kojeg bi se svakako kandidirao za zamjenika Deni Pavić, koji je i prije bio zamjenik gradonačelnika.

U narednim danim ostaje za vidjeti što će se na Izvršnim odborima stranaka zaključiti i koji će se kandidati istaći, kako za mjesto gradonačelnika i njegovog zamjenika tako i za članove Gradskog vijeća.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića