Prijenosna računala i ove godine darovana učenicima i studentima u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske – Podružnice Požeško slavonske županije /FOTO/

Autor: DK

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Podružnica Požeško-slavonske županije već 15 godina organizira humanitarnu akciju u sklopu koje dodjeljuje učenicima i studentima dodjeljuje prijenosna računala. Tako je i ove godine u sklopu akcije “Pomozimo studentima i maturantima-djeci hrvatskih branitelja kupnjom informatičke opreme (laptopa)“ od Iloka do Cetine četvero studenata primilo prijenosna računala, Robert Horvat, Filip Kvesić, Ivana Matijević i Ines Herceg, koja im je uručio umirovljeni brigadir Krešimir Pavelić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Podružnice Požeško-slavonske županije. Uz Prijenosna računala studentima su darovane majica, zastava, knjiga i logo Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Financijska sredstva za kupnju prijenosnih računala uz već dugogodišnjeg darovatelja, bivšeg zastupnika u Hrvatskom saboru Zdravka Ronka osiguravaju obrtnici, tvrtke i pojedinci.

Predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Podružnice Požeško-slavonske županije umirovljeni brigadir Krešimir Pavelić uputio je osobitu zahvalnost Zdravku Ronku kojemu će naknadno biti uručena Zahvalnica za 10-godišnje sudjelovanje u projektu jer nije bio nazočan na svečanosti dodjele.

-Gospodin Zdravko Ronko punih deset godina, dvije godine kao gradonačelnik i osam godina osobno, donator je prijenosnih računala u sklopu ovog projekta. Svake godine donirao je po dva računala. Na tome mu najiskrenije zahvaljujem. Kao udruga podjelu obavljamo zadnjih 15 godina u kojem smo vremenu podijelili 63 prijenosna računala. Nismo jedina županija koja to dodjeljuje, a ovaj put je organizirana podjela kod nas zbog današnjih okolnosti. Ovogodišnjim dobitnicima od srca želim da ono što ste naumili u vašem nauku završite i da budemo ponosni na to što smo vam pomogli, a ono što još želim je da kada završite fakultet i vaše obrazovanje, ostanete u Hrvatskoj i ovu državu učinite boljom, ljepšom, pravednijom i lakšom za život i suživot generacijama koje dolaze – rekao je Pavelić zahvaljujući i u ime krovne organizacije, Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske generala Đure Dečaka.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.