Prijenosna računala djeci branitelja

Autor: DK

BRanitelji doniraju studentePOŽEGA – U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske tradicionalno se provodi humanitarna akcija pod nazivom „Pomozimo studentima i maturantima – djeci hrvatskih branitelja kupnjom informatičke opreme „OD DUNAVA DO CETINE“.

Oprema je među inima svečano uručena 8.travnja 2014. godine u restoranu Gastro Globus, na Zagrebačkom velesajmu i onima sa područja naše županije koje je ispred Ministarstva branitelja pozdravila pomoćnica ministra gospođa Nevenka Benić. Zahvalu onim donatorima koji se uvijek vjerno odazivaju i pomažu u svakoj akciji koju provodi UDVDR uputila je Dubravka Kutleša Herljević pročelnica Odjela za humanitarnu djelatnost Udruge.

-Ovim se načinom nastoji pomoći djeci hrvatskih branitelja lošijeg imovinskog stanja, djeci iz višečlanih obitelji i djeci s područja od posebne državne skrbi – naglasio nam je u razgovoru Krešimir Pavelić, predsjednik UDVDR za Grad Požegu.

Prijenosna računala djeci branitelja s područja Požeško-slavonske županije donirali su UDVDR RH, predsjednik udruge general pukovnik Đuro Dečak i Lovački rog d.d., gospodin Milan Šećković, dipl.iur.

Ovakva donacija slobodno bi se mogla nazvati “uskrsni poklon” kojeg su dobili slijedeći: LUKA BUTURAC, učenik srednje Tehničke škole Požega, iz Djedine Rijeke, ANA ŠINKO, učenica Gimnazije Požega, iz Pleternice, JOSIPA MARIĆ, učenica srednje Poljoprivredno-prehrambene škole Požega, iz Kaptola, MISLAV STOKIĆ, student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu , iz Pakraca JOSIPA EREIZ, učenica srednje Obrtničke škole Požega, iz Trnovca i DOMAGOJ MAGLICA, učenik Srednje škole Pakrac, iz Požege.

    .

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: