Prijenosna računala djeci branitelja

Autor: D.K.

BRanitelji doniraju studentePOŽEGA – U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske tradicionalno se provodi humanitarna akcija pod nazivom „Pomozimo studentima i maturantima – djeci hrvatskih branitelja kupnjom informatičke opreme „OD DUNAVA DO CETINE“.

Oprema je među inima svečano uručena 8.travnja 2014. godine u restoranu Gastro Globus, na Zagrebačkom velesajmu i onima sa područja naše županije koje je ispred Ministarstva branitelja pozdravila pomoćnica ministra gospođa Nevenka Benić. Zahvalu onim donatorima koji se uvijek vjerno odazivaju i pomažu u svakoj akciji koju provodi UDVDR uputila je Dubravka Kutleša Herljević pročelnica Odjela za humanitarnu djelatnost Udruge.

-Ovim se načinom nastoji pomoći djeci hrvatskih branitelja lošijeg imovinskog stanja, djeci iz višečlanih obitelji i djeci s područja od posebne državne skrbi – naglasio nam je u razgovoru Krešimir Pavelić, predsjednik UDVDR za Grad Požegu.

Prijenosna računala djeci branitelja s područja Požeško-slavonske županije donirali su UDVDR RH, predsjednik udruge general pukovnik Đuro Dečak i Lovački rog d.d., gospodin Milan Šećković, dipl.iur.

Ovakva donacija slobodno bi se mogla nazvati “uskrsni poklon” kojeg su dobili slijedeći: LUKA BUTURAC, učenik srednje Tehničke škole Požega, iz Djedine Rijeke, ANA ŠINKO, učenica Gimnazije Požega, iz Pleternice, JOSIPA MARIĆ, učenica srednje Poljoprivredno-prehrambene škole Požega, iz Kaptola, MISLAV STOKIĆ, student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu , iz Pakraca JOSIPA EREIZ, učenica srednje Obrtničke škole Požega, iz Trnovca i DOMAGOJ MAGLICA, učenik Srednje škole Pakrac, iz Požege.

    .

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot