Prijem najmlađih sugrađana u dvostrukoj ulozi /FOTO GALERIJA/

Autor: DK

POŽEGA – Najmlađe sugrađane rođene u siječnju i veljači primio je požeški gradonačelnik Vedran Nefereović za koje je priredio prijem u Gradskoj vijećnici. Mali Požežani, njih 40-tak, i njihovi roditelji primili su i prigodne poklone, a gradonačelnik je pokazao i “istrenirane” roditeljske vještine.

Uz prigodne čestitke svojim malim sugrađanima gradonačelnik je podijelio i prigodne darove. Po tisuću kuna dobilo je 36 mališana, a njih 4 dobilo je po tri tisuće kuna jer dolaze iz višečlanih obitelji.

Bila je to prigoda da gradonačelnik pokaže i svoje roditeljske vještine jer na prijemu je bio i Fran Neferović s mamom Valentinom, a ne samo za Frana već i  za ostale požeške klinceze i klince gradonačelnik je ovom prigodom, česitajući roditeljima, poručio.

-Ovo ima i određenu simboliku, danas primamo djecu, sutra je otvaranje ponuda za izgradnju novog vrtića. Ispalo je povezano jer ovi mališani sigurno će ići u novi vrtić, a ja se nadam i oni malo veći. To je zasigurno još jedan dodatni razlog da njihovo djetinjstvo u ovom gradu bude još ugodnije – rekao je gradonačelnik Neferović.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: