Prijem i darivanje najmlađih mališana s područja grada Pleternice: „Veseli me činjenica da uspoređujući tromjesečja proteklih godina broj novorođenih u ovoj godini raste“ /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Najmlađe sugrađane i njihove roditelje s pleterničkog područja u prostoru Dječjeg vrtića Tratinčica u Pleternici ugostio je zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić. Za njih 25 je održan prijem na kojem im je u ime gradonačelnice Antonije Jozić i svoje osobno, izrazio čestitke na prinovama i tom im prilikom uručio novčane potpore.

-Drago mi je da smo se okupili na današnjem susretu jer kroz pronatalitetnu politiku potičemo porast broja djece u našem gradu, a ovo je jedna od takvih mjera. Naravno, novčana pomoć koju dajemo ovom prilikom nije pomoć na koju roditelji mogu previše računati prilikom financiranja odgoja svoje djece, ali to je mali znak pažnje kako bi znali da Grad skrbi o njima – rekao je zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić dodajući kako ga posebno veseli činjenica, da uspoređujući tromjesečja proteklih godina broj novorođenih u ovoj godini raste.

-Nadam se kako će se taj trend i nastaviti te da ćemo i u 2020. godini bilježiti porast broja djece –  dodao je Domagoj Katić.

Za prvo dijete potpora je dvije tisuće kuna, za drugo je potpora tri tisuće kuna, a za treće i svako sljedeće potpora je četiri tisuće kuna.

Foto: D. Krstanović [FAG id=269886]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek