Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Prijave za pleterničku fišijadu su otvorene: Postani ovogodišnji prvak u pripremi fiša

PRIJE 1 GODINU
TEKST: pleternica.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Prijave za pleterničku fišijadu su otvorene: Postani ovogodišnji prvak u pripremi fiša Požega.eu | Prijave za pleterničku fišijadu su otvorene: Postani ovogodišnji prvak u pripremi fiša

PRIJE 1 GODINU
TEKST: pleternica.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prijavnice za natjecateljske ekipe i izlagače na štandovima u prilogu, a prijaviti se možete i telefonski na 034/251 046. Pripreme su u toku, a recept za organizaciju poznate pleterničke Fišijade ostaje isti kao i prethodnih godina. U subotu 17. lipnja od 17 sati prostor uz Orljavu ponovno će postati velika kulinarska pozornica jer je na rasporedu tradicionalno gastronomsko natjecanje u pripremi fiš paprikaša.

– Naša pleternička Fišijada posebna je upravo po tome što su natjecateljske ekipe brojnije članovima i uz natjecateljskih karakter, predstavlja priliku da se udruge, udruženja, obitelji i prijatelji međusobno podruže i provedu ugodno poslijepodne u Pleternici. Prijave za sudjelovanje su otvorene i pozivam ekipe da se odazovu kako bismo ponovno poslali prekrasnu sliku pleterničkog zajedništva – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Iz udruge Pleternički Čoraci, koja je i organizator manifestacije, poručuju kako ni ove godine nitko neće ostati gladan jer uz standardu ponudu fiša pripremaju poznate šarane na rašljama, ove godine u još većim količinama. Osim gastronomskih poslastica, u sklopu Fišijade održat će se i Sajam lokalnih proizvoda, dok će se za glazbeni dio programa pobrinuti domaći tamburaši iz Zlatne doline.

Prijavnice za natjecateljske ekipe i izlagače na štandovima u prilogu, a prijaviti se možete i telefonski na 034/251 046.

Vezane datoteke Prijavnica Fišijada 2023. Prijavnica za sajam lokalnih proizvoda 17.06.2023.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo