Prijateljska-humanitarna utakmica s vinkovačkom Cibaliom /FOTO GALERIJA/

Autor: DK

KUTJEVO – Početkom ljeta u sklopu obilježavanja 91. godišnjice kluba NK Kutjevo ugostilo je prijateljski klub i sportske prijatelje iz Hercegovine HŠK Posušje. Povodom obilježavanja Dana grada Kutjeva i blagdana zaštitnice Male Gospe, te 10. obljetnice kako je Kutjevo dobilo status grada, odigrana je nogometna utakmica s prvoligašem HNK Cibalia iz Vinkovaca.

 – Prihod od utakmice ide za pomoć novo osnovanoj Školi nogometa NK Kutjevo. Naime nakon mnogo godina, pomalo i zapostavljanja, klupska uprava, zajedno s gradonačelnikom je odlučila najviše pažnje posvetiti našim najmlađim članovima, jer bez naše djece neće biti nas. Taj potez se pokazao kao pun pogodak, jer smo s tridesetak nove djece prešli brojku od 70 budućih nogometaša u dvije najmlađe kategorije. Lijepo je vidjeti nakon dugo vremena veliki broj rastrčane djece i zadovoljnih roditelja na sportskom igralištu – istakao je kutjevački gradonačelnik Josip Budimir, koji i sam još uvijek igra za seniorsku momčad u 1. ŽNL požeško-slavonskoj za NK Kutjevo.

Ovaj prijateljski i humanitarni ogled NK Kutjevo i HNK Cibalia završio je rezultatom 0:8 (0:1), uz podršku popunjenog gledališta na stadionu ŠRC Kutjevo.

/Foto: D.Mirković /

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: