Pri slijetanju motocikla kod rasadnika Hajderovac teško ozlijeđeni muškarac i žena mađarski državljani /FOTO/

Autor: DK

Na županijskoj cesti Bektež- Kutjevo u blizini rasadnika Hajderovac „Hrvatskih šuma“ oko 11 sati došlo je do slijetanja motocikla mađarskih registarskih oznaka s kolnika, a na njemu je uz vozača mađarskog državljanina bila suvozačica također državljanka iste države.

Do slijetanja je najvjerojatnije došlo zbog klizavog kolnika nakon obilnih količina padavina tijekom dopodneva na tom području.

Prilikom pada oboje su zadobili teške ozljede, te su kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni u požešku Opću županijsku bolnicu.

Prema riječima dežurnog kirurga te bolnice zbog težine zadobivanih ozljeda oboje će najvjerojatnije biti zadržano na bolničkom liječenju.

Angažirane su službe u toj ustanovi radi obavljanja detaljnih specijalističkih pretraga i snimanja kako bi se utvrdila težina ozljeda jer po svemu sudeći imaju prijeloma kostiju.

Promet na toj cesti zbog trajanja policijskog očevida protječe otežano tj. jednim kolničkim trakom.

Na mjestu nesreće je još jedan motocikl mađarskih registracijskih oznaka pa se pretpostavlja da je riječ o motorima koja su zajedno ovuda prometovala tj. da su poznanici nastradalih.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: