Požega.eu

Preventivni projekt „Lily“ i najava obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama [FOTO]

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović / PU požeško-slavonska
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Preventivni projekt „Lily“ i najava obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović / PU požeško-slavonska
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama Policijska uprava požeško-slavonska u suradnji s partnerima i to Gradom Požega, Karate-do klubom Požega, Udrugom za sport i rekreaciju „Tvornica sporta“, Fitness klubom Marijane Devčić, Hrvatskim zavodom za socijalni rad - Područni ured Požega, Obiteljskim centrom Područna služba Požeško-slavonska i Županijskim timom za sprečavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji Požeško-slavonske županije provodi edukaciju iz vještina samoobrane za žene što je jedna od komponenti preventivnog projekta „Lily“, kojeg policija s partnerima provodi od 2019.


Besplatnu edukaciju iz samoobrane vodi gospodin Zdenko Oroz iz Karate-do kluba Požega uz asistenciju policijskih službenika IJP Požega.


Edukacija se provodi u sportskoj dvorani PU požeško-slavonske u Ulici Josipa Runjanina u Požegi u razdoblju od 5. do 23. studenoga, utorkom, četvrtkom i nedjeljom u vremenu od 17.30 do 19 sati.


Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama Policijska uprava požeško-slavonska s partnerima će obilježiti u petak 24. studenoga 2023. s početkom u 17 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Dobriše Cesarića u Požegi gdje će biti održana prigodna prezentacija stečenih znanja i vještina iz samoobrane žena koje su sudjelovale na edukaciji tijekom mjeseca studenoga. Uz navedeno prisutnima će se i obratiti i predstavnici PU požeško-slavonske te institucija i udruga koje su sudjelovale u ovom preventivnom projektu.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.