Premlatio nevjenčanu suprugu, majku dvoje malodobne djece

Policija je jutros izvijestila da je, jučer, u srijedu 5. prosinca 2018., u Opću županijsku bolnicu Požega primljena je 21-godišnjakinja s područja Požege, s teškim tjelesnim ozljedama nastalim nasilnim putem.

U izvješću se navodi kako policija u cilju utvrđivanja okolnosti zadobivanja ozljeda, provodi kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, s područja Požege, kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem.

Neslužbeno doznajemo da se rad o nevjenčanom bračnom paru koji ima dvoje malodobne djece. 21-godišnjakinja, je zadobila ozljede na glavi i prsima, a operirana joj je i slezena zbog zadobivenih udaraca. Doznajemo i da je ta obitelj otprije poznata nadležnim službama zbog obiteljski nesuglasica. 21-godišnjakinja se nalazi u bolnici gdje je zadržana na liječenju

40-godišnjak je kako doznajemo priveden u policiju nad kojim se vrši kriminalistička obrada. Što će biti s dvoje malodobne djece i tko će o njima skrbiti za sada još nije poznato.

-Nakon dovršetka  kriminalističkog istraživanja, o rezultatima će biti obaviješteno nadležno državno odvjetništvo – navodi se u izvješću PU požeško-slavonske.

Foto Ilustracija

0 Comment