Prekrasno imanje za seoski turizam sa ribnjakom pokraj Brestovca ide na prodaju zbog selidbe dosadašnjeg vlasnika /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

-Zbog posla smo se odselili u Zagreb, a stoga namjeravamo prodati imanje u Brestovcu, točnije iza ulice Stari Brestovac smješteno uz ribnjak tamošnjih sportskih ribolovaca- kaže nam Davor Mikulić, vlasnik vikendice u rustikalnom slavonskom stilu i drugih objekata, te pripadajućeg zemljišta.

Do imanja vodi asfaltna cesta tako da je moguć pristup svim vozilima, kao i njihovo parkiranje.

Površina objekta je 54 četvorna metra u prizemlju, te 36 kvadrata na katu gdje je moguće na noćenje smjestiti deset osoba. Uređena je i opremljena kupaonica. U donjem dijelu objekta nalazi se 40 sjedećih mjesta što znači da je taj prostor pogodan za razne proslave, rođendane, krizme, pričesti, krštenja, fešte i slično. U sklopu objekta sazidano je pecalo na otvorenom prostoru prirodnog ambijenta. Objekt je potpuno opremljen i namješten, a ima vanjske sadržaje kao što je terasa površine 18 kvadratnih metara sa dva stola i klupama, te još dva stola i deset stolica.

-Svi objekti su legalizirani, a u vikendicu su provedene instalacije električne struje i vode, te se očekuje da će na tu lokaciju uskoro stići strujni vodovi – kaže nadalje Davor Mikulić i dodaje da je objekt okružen s 3,5 hektara zemljišta na kojemu se nalazi nasad veličine 2,7 hektara sa 270 oraha i to u četvrtoj godini ekološke proizvodnje tako da svake godine donosi poticaj.

Pokraj imanja su dva ribnjaka koja koristi ribolovno društvo, svaki je veličine od jedan hektar. Ribnjak na Mikulićevom imanju je veličine 600 četvornih metara, poribljen je šaranima, amurima i štukama, a tu je izvor vode iz kojega se puni taj ribnjak.

Tako ovo prekrasno imanje ima sve uvjete za bavljenje seoskim turizmom.

Zainteresirani za kupovinu ovog imanja mogu se javiti na mobitel broj 0989108195. 

[FAG id=271325]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek