Preko sto tisuća kuna nogometnim klubovima pogođenim poplavama

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Danas je gradonačelnik Požege Vedran Neferović primio glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Sinišu Krajača na kojem su bili predstavnici nogometnih klubova iz Vidovaca, Pavlovaca i Jakšića To su klubovi koji su pretrpjeli štete u poplavama koje su zahvatile ta igrališta i njihove društvene prostorije.

Donacija HOO u sklopu je projekta “Prijatelj na djelu” kojom su dodijeljena sredstva i oprema neophodna za funkcioniranje klubova a radi se o doniranim kosilicama, trimerima, perilicama za rublje PC-i uređajima i slično. Prema riječima gospodina Krajača sport i klubovi u Požegi i Požeško-slavonskoj županiji zaslužuju pažnju i mogu očekivati kao takve pomoći uvijek jer sport na ovim prostorima diše što je vidljivo i osjetno.

Nije za zanemariti niti pomoć Hrvatskog olimpijskog odbora za pomoć u uređenju Rekreacijskog centra u Požegi gdje se sufinanciranim sredstvima postavila javna rasvjeta što je od velike koristi kako za sportaše tako i za brojne rekreativce.

Na donacijama zahvalu su uputili gospodinu Krajaču i HOO gradonačelnik Vedran Neferović te predstavnici klubova NK Dinamo iz Vidovaca Tomislav Čabraja, NK Jakšića Ivica Kovačević te NK Mladosti iz pavlovaca Zvonko Vukelić.

NK Dinamo Vidovci-Dervišaga najviše je bio pogođen poplavama kojem je donirano 64 tisuće kuna dok je za sanaciju štete NK „Mladosti” iz Pavlovaca donirano 26 tisuća a NK Jakšiću 20 tisuća kuna.

Nakon radnog dijela sastanka domaćini su sa Sinišom Krajačem obišli Sportsko-rekreacijski centar i posjetili stadion NK Dinamo u Vidovcima gdje su još uvijek vidljivi tragovi poplava.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.