Predvalentinovska večer u prekrasnom ambijentu restorana Schon blick u Vetovu (foto galerija)

Autor: D.K.

DSC_3587VETOVO – Sinoć se tražio stol više u gotovo svim restoranima i drugim objektima koji su organizirali predvalentinovsko večer. Posebno raspoloženje moglo se vidjeti u prekrasnom ambijentu restorana Schon blick u Vetovu gdje se okupilo preko 200 “onih zaljubljenih” na kojima se moglo vidjeti posebno raspoloženje i zadovoljstvo ugođajem ali i pruženom uslugom. Za sve su se to pobrinule mlade gazdarice Anita i Josipa Miličević koje su budnim okom pratile i ispunjavale svaku „pomišljenu“ želju svojim gostima. Na bogatom gastronomskom stolu uz kapljice bijelih i crnih vrhunskih vina svatko je mogao pronaći za sebe, ono što najviše voli.

Riječi pohvala nije ne nedostajalo jer su gosti bili prezadovoljni, a oni s kojima smo razgovarali naglašavali su da je to za njih jedna od nezaboravnih proslava.

Organizacija ove ali i svih drugih proslava u Schon blicku može biti samo poticaj svima onima da se, kada imaju neku veću ili manju proslavu, odluče doći i uživati u vetovačkoj oazi mira jer sigurno neće požaliti.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije