Predstavljeno treće izdanje Turističkog vodiča grada Požege

Autor: DK

Nakon što je u ožujku 2015. godine javnosti predstavljen novi Turistički vodič grada Požege, tada prvi nakon 20 godina, danas je prezentirano i njegovo već treće izdanje. Na oko stotinu stranica, s brojnim fotografijama i turističkim sadržajima, ovaj turistički vodič zasigurno će pridonijeti promociji Požege u Hrvatskoj, ali i šire. Vodič je tiskan u 1000 primjeraka u nakladi agencije Zoa d.o.o. Požega, a predstavio ga je autor i glavni urednik Dalibor Nedela.

– Ničega od ovog ne bi bilo da nije Grada Požege i gradonačelnika Darka Puljašića. Ovaj vodič je na jedan određeni način vremeplov. Niti jedna od tri dosadašnje edicije nije ista, svaki puta ćete vidjeti nove fotografije i nadopunjene podatke, sukladno tome kako se grad mijenja i što se novo događa. Tu se nalaze sve relevantne informacije vezane uz sam grad i, dakako, prijevod na engleski. – rekao je Nedela.

Zadovoljstvo novim izdanjem vodiča izrazio je i gradonačelnik Darko Puljašić, posebno ističući važnost njegova predstavljanja u mjesecu kada obilježavamo naš Dan grada.

– Svake dvije godine izdajemo ovaj vodič s ciljem da turistima i ostalim gostima olakšamo obilazak grada. Na ovaj način prezentiramo tko smo, što smo i na koji način možemo ponuditi sve naše blagodati posjetiteljima. Grad Požega podupire i nadalje će podupirati ovakvu vrtu djela koja promoviraju i pokazuju svoju vrijednost Požege i Požeštine– dodao je gradonačelnik.

Turistički vodič grada Požege može se kupiti u prodavaonici Present po cijeni od 50 kuna, a može se pronaći i u Turističkoj zajednici grada Požege.

Izvor: pozega.hr

Više iz kategorije