Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Predstavljene kandidatkinje za Miss Požeško-slavonske 2024.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Predstavljene kandidatkinje za Miss Požeško-slavonske 2024. Požega.eu | Predstavljene kandidatkinje za Miss Požeško-slavonske 2024.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Drugi u nizu dvadeset županijskih izbora je Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske koji će održati 31.svibnja u kino dvorani u Kutjevu uz slobodan ulaz za sve posjetitelje. Djevojka koja bude proglašena najljepšom osvojiti će vrijednu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone by Ivana Milun i direktan plasman u finale 30.Miss Hrvatske.
Natjecateljice će se predstaviti u modnoj kolekciji Calico Mood, a prošetati će pistom i u vjenčanicama Nikolina. Za frizure je zadužan frizerski salon Marina, a za šminku se brine Lea Dragojević
Prekrasne cvjetne aranžmane izradila cvjećarnica Sara i Mihaela Grgić. Voditelj programa je Davor Garić, a nastupa Amir Kazić Leo.

”Slavonke glase kao prelijepe žene, koje uz ljepotu krasi i osobnost te besprijekorna disciplina što i jesu neke od odlika koje misica treba imati. Zahvaljujem se Gradu Kutjevo i gradonačelniku Josipu Budimiru što nam je i ove godine dao potporu i domaćinstvo za organizaciju ovog lijepog eventa’, izjavila je Iva Loparić Kontek vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

U nastavku donosimo fotografije i biografije natjecateljica:


GABRIELA IVANKOVIĆ -17g, 172 cm, pohađa treći razred Gimnazije Sesvete, trenirala show dance, latino američke plesove i odbojku, u slobodno vrijeme ide na funkcionalne treninge. Članica modne agencije MODELS by Danijela Galeković
Strani jezici: engleski, njemacki i talijanski,


LAURA DASOVIĆ- 18 godina, 180 cm, završila školu za modu i dizajn, hobi- crtanje
Članica agencije sam MODELS by Danijela Galeković, trenirala je karate 11 godina i natjecala se na državnim, svjetskim natjecanjima te polozila za crni pojas
Strani jezici: engleski


MIRTA BAGOVIĆ -17 godina , 172 cm. Pohađa Sedmu gimnaziju u Zagrebu, a nakon srednje škole planira upisati neki fakultet za prirodne znanosti. Mirta je trenirala ples 9 godina i članica je modne agencije MODELS by Danijela Galeković. U slobodno vrijeme voli učiti, družiti se s prijateljima koje jako voli, te se brinuti za svoja dva psa. Također, redovito ide u teretanu. Obožava putovanja i duge šetnje.
Strani jezici : engleski,a uči talijanski.


DORA DRAČIĆ- 18-godina ,164 cm, odlična je učenica Opće gimnazije u Zagrebu. Članica je modne agencije Models by Danijela Galeković. Bavi se glumom od svoje sedme godine i polaznica je dramskog učilišta. Bavila se plesom i svirala klavir u glazbenoj školi. Svoju ljubav prema glazbi ostvarila je i pjevanjem u zboru. Voli putovati, a slobodno vrijeme često provodi baveći se sportskim aktivnostima u prirodi.
Strani jezici: engleski i talijanski


IVANA KRAJINA- 23 godine. Studentica na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji. Voli putovati, čitati i uvijek je u pokretu. Pjeva na fakultetskome zboru Axis. Također, povremeno volontira na fakultetu, u sklopu Teddy bear hospital te u radu s osobama s Downom u udruzi Rijeka 21.


INES OPAČIĆ – 20 godina , 171 cm i. Studira Informatički menadžment. Članica je vatrogasnog društva, a od sportova nekada je trenirala odbojku. U slobodno vrijeme putuje i šeta svog psa pomeranca.
Strani jezici: engleski


GABRIJELA HRMIĆ – 19 godina, 167 cm, po struci je prehrambeni tehničar. U slobodno vrijeme voli boraviti u prirodi, šetati, rolati, voziti bicikl, gledati serije i filmove te slušati glazbu.
Strani jezici: engleski

FOTO: PR Miss Hrvatske
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.