Predstavili se kandidati liste broj 9 za EU parlament

Autor: D.K.

POŽEGA – Kandidati Saveza za Hrvatsku na euro parlamentarnim izborima sinoć su se u prepunim Gradskim kazalištem predstavili Požežanima. Skupu su prisustvovali saborski zastupnici HDSSB-a, kandidati liste Saveza za Hrvatsku te predstavnici stranaka Saveza za Hrvatsku.

Listu broj 9. čini osam stranaka članica Saveza za Hrvatsku: Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje, Hrvatska zora – stranka naroda, Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku, Hrvatska stranka prava,  Autohtona Hrvatska seljačka stranka, Akcija za bolju Hrvatsku, Zavjet za Hrvatsku i Obiteljska stranka.

Dr. Dražen Đurović, predsjednik HDSSB-a Požeško – slavonske županije i saborski zastupnik na početku skupa pozdravio je nazočne i pozvao da izađu na izbore 25.svibnja kako bi rekli jedno veliko “NE pljački, otimačini i lopovluku”, a jedno veliko DA za domoljublje, obitelj i nova radna mjesta, za pošteniju i bolju Hrvatsku.

Nositelj liste i predsjednik Hrvatske zore – stranke naroda, Milan Kujundžić upozorio je na sve lošije stanje u Hrvatskoj te naglasio da je vrijeme da predsjednik Hrvatske Ivo Josipović i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko raspišu prijevremene izbore, i to u isto vrijeme kako bi uštedjeli na troškovima izborima, ali i kako bi građani mogli na demokratski način izraziti svoje sve veće nezadovoljstvo vladajućima.

Stjepan Ribić, direktor Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje te HDSSB-ov kandidat za Europarlament istaknuo je važnost euro izbora, te sve pogodnosti koje nam Bruxelles pruža ukoliko nas u Europskom parlamentu zastupaju stručni i kompetentni ljudi, ali prije svega moralni i pošteni domoljubi što su upravo kandidati liste broj 9.

Nazočnima su se još obratili i kandidati Branko Borković – Mladi Jastreb, Željko Cvrtila, Sandra Bršec Rolih i Marko Lukić te gosti Krešimir Bubalo i Krešimir Štetić.

no images were found

Više iz kategorije