PREDSJEDNIŠTVO VATROGASNE ZAJEDNICE ŽUPANIJE: Josip Ugrin i nadalje županijski vatrogasni zapovjednik???

Autor: DK

DOBROVOLJNIM DRUŠTVIMA KNEŽCI I FRKLJEVCI UPOZORENJE ZBOG NEODRŽANIH SKUPŠTINA

POŽEGA – Predsjedništvo Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije tijesnom je većinom imenovalo dosadašnjeg vatrogasnog zapovjednika Josipa Ugrina na tu dužnost tijekom slijedećeg mandatnog razdoblja. Tu odluku treba potvrditi Skupština ove vatrogasne zajednice koja je dogovorena za  5. lipnja u Požegi, a konačnu riječ o imenovanju dat će požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Na ovom na trenutke napetom i polemičnom skupu zaključeno je da će se dobrovoljnim vatrogasnim društvima Knežci i Frkljevci uputiti upozorenje zbog neodržavanja godišnjih skupština što je zakonska obaveza, te će im se pomoći da ih održe jer u protivnim postoji opasnost da se društva ugase i likvidiraju.

DVD Bektež i DVD Gornji Emovci zatražili su nabavku vozila za svoje potrebe jer su postojeća dotrajala, a to će se proslijediti u daljnju proceduru, te pokušati riješiti donacijom Vlade austrijskog Tirola.

Najavljen je i ove godine odlazak ovdašnjih operativnih vatrogasaca tijekom ljeta kao ispomoć jadranskom području, a obavljene su pripreme operativaca za žetvenu sezonu. Mladež DVD Vetova poći će na susret vatrogasaca Hrvatske i Slovenije. Donijet je program rada za 2019. godinu.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »