Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović boravit će u nedjelju na reprospektivi Aurea festa uz veliki jubilej požeškog festivala

Autor: DK

Kako smo vidjeli na Trgu sv. Trojstva u pratnji požeškog gradonačelnika Darka Puljašića su predstavnici Ureda predsjednice Republike Hrvatske i nadležnih službi iz državnog protokola kao i policijski rukovoditelji požeško-slavonske policije.

To je uobičajeni postupak prije dolaska nadležnih službi osiguranja i protokola kako iz ureda predsjednice tako i sigurnosnih službi naše države i domaćina kod kojega predsjednica dolazi.

Tijekom tog posjeta utvrđuju se sve bitne sigurnosne odrednice kao i detaljan protokol zbivanja jer se radi od najvišem državnom dužnosniku.

Dolazak predsjednice RH Kolinde Grabar Kitatrović, koja je pokroviteljica 50. Aurea festa u Požegi, očekuje se u nedjelju, odmah po povratku iz službenog posjeta prijateljskoj Poljskoj.

Gradu Požegi, njegovim građanima i naravno organizatorima požeškog festivala bit će iznimna čast ugostiti i pozdraviti visokog gosta.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: