Predsjednica obišla požeške gospodarstvenike, bolnicu i Kazneni zavod /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

POŽEGA – U sklopu svog četverodnevnog broavka  Požeško-slavonskoj županiji predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetila je dvije uspješne požeške tvrtke Color Emajl d.o.o. i Spin Valis d.d. te dvije ustanove, Kaznionicu i zatvor u Požegi  i Opću županijsku bolnicu Požega.

Srdačne dobrodošlice su im poželjeli čelnici tvrtki, Goran Šutalo u Color Emajlu i Zdravko Jelčić u Spin Valisu d.d., a u kazniconici i zatvoru u Požegi ravnatelj te ustanove kao i Općoj županijskoj bolnici Požega, prof.dr.sc. Željko Glavić.

-Zahvaljujem prije svega ravnatelju bolnice i svim djelatnicima bolnice što su odvojili vemena kako bi posjetili bolnicu. Ovdje se jako dobro vidi kako se hrvatsko zdravstvo razvija, ali se vidi i potreba za ulaganje, posebno u ljude. Činjenica je da sve veći broj liječnika odlazi preko granice u inozemstvo, a odavde odlazi i u Zagreb. Moramo učiniti puno više kako bi naše liječnike i medicinske sestre, tehničare i drugo osoblje zadržali da rade ovdje, da nikamo ne idu – rekla je između ostalog predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović prilikom posjete u požeškoj Općoj županijskoj bolnici.

U nastavku posjete predsjednica će posjetiti općinu Brestovac i tamošnju osnovnu školu i u Požegi tvrtku Zvečevo d.d.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: