Pravaši će biti partner izvršnoj vlasti i pomoći jačanju dijaloga

Autor: DK

HSP - predstavljanje za izbore u KutjevuKUTJEVO -Ni jedan gradonačelnički kandidat nema viziju razvoja Kutjeva, a neozbiljno je da na izbore ide šest kandidata iako svi tvrde da je financijska situacija u gradu loša – istakao je na predstavljanju liste za Gradsko vijeće Kutjeva predsjednik HSP-a Požeško-slavonske županije Željko Jambrek, koji je nositelj  liste, te dodao da tom gradu treba gradonačelnik menadžer tj. čovjek sa vizijom, ali i vijeće koje će ga podržavati.

Po njemu ljudi na listi HSP-a nemaju osobnih interesa i nisu opterećeni političkim lobijima i karijerom jer im je cilj boljitak grada i okolnih naselja, a po svojoj savjesti njihovi članovi će glasovati za gradonačelničkog kandidata za kojega misle da je najbolji.

-Pokušat ćemo ojačati Gradsko vijeće i vratiti mu dignitet kako bi ono dobilo ulogu koja mu pripada i bilo partner izvršnoj vlasti – kazao je vijećnički kandidat i nekadašnji kutjevački gradonačelnik Ante Pavković.

Predsjednik Gradskog ogranka HSP Franjo Ašenbrener predstavio je kandidate na listi i najavio očekivanja da će dobiti dva vijećnička  mandata.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića