Prava makljaža između mlađih punoljetnika noćas oko četiri sata ispred zgrade Biskupskog ordinarijata: 19-godišnjak u tučnjavi lakše ozlijeđen

Autor: D.K.

Oni koji su jutros slučajno prolazili ispred zgrade Biskupskog ordinarijata i koji su išli na misna slavlja imali su što i vidjeti. Tragova krvi na sve strane, kako na ogradi Biskupskog ordinarijata tako i na pločinku.

Jedan od prolaznika koji se noćas zatekao na Trgu sv. Trojstva iza tri sata nemili događaj opisuje strašnim u kojem je, kako nam je rekao sudjelovalo njih više od pet. Navodi kako je među njima bila i jedna mlađa ženska osoba.

Na naš upit glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković potvrdila nam je kako su noćas oko 4 sata na Trgu svetog Trojstva 18-godišnjak, 19-godišnjak i 21-godišnjak pod utjecajem alkohola verbalno i tjelesno napali na 19-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen.

-Prilikom postupanja policijskih službenika 21-godišnjak je njih omalovažavao  te je smješten u posebne prostorije policije. Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog – ističe glasnogovornica Janković.

Prema informacijama iz Opće županijske bolnice sudionici u tučnjavi zatražili su liječničku pomoć.

Foto: Marko Krstanović

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek