Praonica rublja i krojačka radnja u Pješačkoj zoni Požege!

Autor: D.K.

POŽEGA – Građani Požege i Požeštine imaju imaju mogućnost korištenja novo otvorene  uslužne radnje u kojoj će u ponudi biti usluga pranja i glačanja rublja, ali i usluga obrade tekstila, popravci odjeće i šivanje iste prema narudžbama.

Slobodno se može reći da je to nešto novo u Požegi gdje će se sve na jednom mjestu moći dobiti kao usluga vezana za rublje i odjeću. Na takav potez odvažio se Željko Ivanović, povratnik iz Austrije, koji će uz građevinske i druge slične poslove, kojima se bavi nešto više od godinu dana, svojim sugrađanima nuditi mogućnost nove usluge, pranja, glačanja i šivanja, koja je u svakom slučaju potrebna mnogima, a koja će se moći naći na jednom mjestu, koje je nedostajalo na ovom području.

Pri samom uređenju prostora, koji se nalazi u požeškoj pješačkoj zoni, u neposrednoj blizini Općinskog suda, veći broj građana je iskazao zainteresiranost za usluge koje će u buduće na toj lokaciji moći koristiti. Dakako da će usluga dobro doći brojnim ugostiteljskim objektima i drugim poslovnim subjektima koji trebaju vrhunsku i kvalitetnu uslugu koju će imati po veoma prihvatljivim cijenama uz iskusnu i profesionalnu osobu koja je majstor svoga zanata.

U razgovoru s nekim prolaznicima s kojima smo razgovarali ispred novo otvorene uslužne radnje doznajemo kako je takva usluga pranja i glačanja, koja će se pružati u toj radnji, veoma prihvatljiva za osobe u starijoj životnoj dobi koje žive same a kojima nije isplativo da sami peru i glačaju rublje.

Još jedna prednost je za one koji nisu mobilni i u mogućnosti doći do željene lokacije. U radnom vremenu svakog dana, izuzev nedjelje, od ponedjeljka do petka, od 8 do 12 i 16 do 19 te subotom od 8 do 13 moći će se dogovoriti dolazak kako bi se preuzelo rublje, isto odvezlo na pranje i glačanje i u veoma kratkom vremenu bi se vratilo na istu adresu. Kontakte je moguće ostvariti na broj telefona (034) 550-250 i sve pojedinosti dogovoriti.

Najbolje je doći ili kontaktirati te se uvjeriti u vrhunsku ponudu i kvalitetu usluge s kojom će svatko u svakom slučaju biti više nego zadovoljan.

 

Više iz kategorije