POZNATI DATUMI: Coca-Cola Cup 2018. je 5. travnja u Požegi i 6. travnja u Pleternici

POŽEGA- Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod okriljem Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 80 gradova u Hrvatskoj.

Datumi i lokacije kvalifikacijskih turnira u Požeško-slavonskoj županiji su 5. travnja Požega–11 sati Rekreacijski centar i dan kasnije 6. travnja Pleternica- 16 sati- Sportski centar.

Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se u ožujku, travnja i svibnju nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu. Procjena je da će ove godine u Coca-Cola Cup turniru sudjelovati više od 35 000 djece i mladih.

Prijavi se i ”Budi dio igre”

Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.orgili direktno kod koordinatora natjecanja za Požeško-slavonsku županiju: Alen Ivanović 098 747 881; ivanovialen5@gmail.com. Ekipe se mogu  prijaviti i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).
Detaljan raspored svih natjecanja možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

 “Sportske igre mladih”: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/
 ”Coca-Cola Cup Hrvatska”: https://web.facebook.com/CocaColaCupHrvatska/

 i instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/

 

0 Comment