Poziv zainteresiranima za dostavu prijedloga razvojnih projekata

Autor: S.P.

POŽEGA –  Razvojna strategija Požeško-slavonske županije za razdoblje od 2016. do 2020. godine bila je tema konferencije za novinare koju su danas održali požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i direktorica Razvojne agencije “Panora” Senka Horvat.

Županijska razvojna strategija kao temeljni dokument za razvoj ali i privlačenje sredstava iz EU fondova pri kraju je izrade, a trenutno je u tijeku prikupljanje prijedloga razvojnih projekata putem javnog poziva, naglasila je direktorica Razvojne agencije Senka Horvat.

Senka Horvat, direktorica Razvojne agencije Požeško-slavonske županije

-Do sada smo napravili veliki dio županijske razvojne strategije, formirali smo partnersko vijeće s 35 članova gdje su zastupljeni različiti sektori i različiti spektar dionika, a suradnji s njima te proširenim tematskim radnim grupama od sada smo izradili cjelovitu analizu stanja, swot analizu te utvrdili razvojne potrebe i potencijale. Sve je još uvijek podložno izmjenama i promjenama, a u ovom trenutku vrlo nam je važno prikupljanje razvojnih projekata na razini županije. Na našim web stranicama ali i na županijskoj stranici objavljen je javni poziv za dostavu prijedloga svih sudionika na području županije. Na našoj web stranici nalazi se obrazac i upute za ispunjavanje te kontakti za pomoć. Vrlo je važno da nam se jave kako bi stavili prijedloge u bazu projekata, a javni poziv je otvoren od 30. rujna 2016. godine, ” rekla je Senka Horvat.

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan

-U stvaranje županijske razvojne strategije krenuli smo proljetos gdje je Županijska razvojna agencija Panora nositelj, a očekujemo kako će taj dokument u prosincu na Županijskoj skupštini biti i usvojen. Obuhvaća vrijeme od 2016. do 2020. i očekujemo kako će Ministarstvo regionalnog razvoja ali i ostala ministarstva prihvatiti našu strategiju kao valjani dokument koji je usklađen  sa svim relevantnim dokumentima Vlade RH – rekao je župan Tomašević.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot