Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

POZIV ZA PRIKLJUČENJE NA KANALIZACIJSKU MREŽU ZA NASELJA Štitnjak, Marindvor, Kunovci, Bankovci, Trenkovo, Trnovac

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | POZIV ZA PRIKLJUČENJE NA KANALIZACIJSKU MREŽU ZA NASELJA Štitnjak, Marindvor, Kunovci, Bankovci, Trenkovo, Trnovac Požega.eu | POZIV ZA PRIKLJUČENJE NA KANALIZACIJSKU MREŽU ZA NASELJA Štitnjak, Marindvor, Kunovci, Bankovci, Trenkovo, Trnovac

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

“TEKIJA” D.O.O. poziva sve vlasnike građevina na potpis ugovora o priključenju na sustav javne odvodnje prema pojednostavljenoj proceduri priključenja

Sukladno članku 55. Zakona o vodnim uslugama (Narodne novine br. 66/2019), Tekija d.o.o. kao javni isporučitelj vodnih usluga, obavještava sve vlasnike građevina u naseljima Marindvor, Štitnjak, Kunovci, Bankovci, Trenkovo i Trnovac da su dužni priključiti svoju građevinu na novoizgrađeni sustav javne odvodnje izgrađen u sklopu aglomeracije Požega, odnosno sklopiti ugovor o priključenju na istu.

Ugovor se može potpisati i realizirati priključak na sljedeći način:
1. Javiti se na telefonski broj 034/312-467 ili osobno doći u Tekiju d.o.o., Vodovodna 1, soba broj 7 radi pripreme ugovora i dogovora oko potpisa ugovora.
2. U roku od najduže 7 dana Tekija d.o.o. će uputiti telefonski poziv za potpis ugovora koji se može potpisati na šalteru za reklamacije u prizemlju upravne zgrade Tekija d.o.o., Požega, Vodovodna 1.
3. Cijena priključenja u kontrolno okno, izrada skice priključka i prijava priključka iznosi 261,00 Kn + PDV, a navedeni iznos može se platiti na blagajni nakon potpisa ugovora.
4. Priključenje u kontrolno okno, izrada skice priključka i prijava priključka građevine na izgrađeni kanalizacijski priključak odnosno sustav javne odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Požega, će biti na način da vlasnik građevine pripremi internu instalaciju za priključenje i obavijesti Odjel odvodnje na broj telefona 034/312-465 ili osobno u sobi broj 11.

Još jednom pozivamo sve vlasnike građevina da ispune svoju zakonsku obvezu priključenja na sustav javne odvodnje, u roku od najduže jedne (1) godine od dana zaprimanja pisane obavijesti, a sve kako ne bi došlo do poduzimanja daljnjih pravnih radnji sukladno prekršajnim odredbama određene člankom 83. stavak 1. točka 22. i 23. Zakona o vodnim uslugama.
Za detaljnije informacije, možete kontaktirati Tekiju d.o.o. na telefonski broj 034/312-467.

Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.euOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.