Pozitivan test! Od koronavirusa oboljela Požežanka

Autor: D.K.

Požežanka starije životne dobi oboljela je od koronavirusa. U požešku je bolnicu, kako doznajemo, primljena sinoć s visokom temperaturom. Danas su iz Zagreba došli rezultati testa te joj je potvrđena prisutnost COVIDA 19.

Kako neslužbeno doznajemo, kćerka oboljele žene doputovala je 16. ožujka avionom iz tursitičkog posjeta Turskoj gdje je boravila 6 dana. U avionu je bilo 167 putnika od kojih su neki već nekoliko dana nakon povratka osjetili simptome te im je testiranjem potvrđena prisutnost koronavirusa. Na ulazu u zemlju pri povratku iz Turske navodno nisu dobili upute o potrebi samoizolacije te je nakon potvrđenih slučajeva bolesti kod nekoliko putnika turistička agencija koja je organizirala izlet alarmirala i ostale putnike da ostanu u samoizolaciji.

Među njima je bila i Požežanka čija majka je na temelju danas pristiglog nalaza pozitivna i hospitalizirana u požeškoj bolnici. Oboljela žena je, kako doznajemo, srčana bolesnica.

Ostaje za nadati se da kćer oboljele, koja do sada nije razvila simptome bolesti, nije ostvarila više socijalnih kontakata kako s kolegama na poslu tako i u samom gradu.

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek