Požežeški lovci zahvalni za potporu, a najavljuju daljnja poboljšanja na strelištu Bzenica

POŽEGA/PLETERNICA -Izuzetno sam zadovoljan pohvalama i priznanjima koje smo dobili od sudionika i gostiju Državnog prvenstva u lovnom streljaštvo održanom početkom rujna na našem strelištu u Bzenici, a i ovaj puta smo pokazali da smo spremni za organizaciju tako velikih natjecanja- istakao je predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović i dodao da im sve to daje podstrek  za daljnji uspješan rad. Kako je poznato Požežani su već desetak godina organizatori tog prvenstva, a za vrhunsku organizaciju u više su navrata proglašeni najboljim organizatorima lovačkih natjecanja u našoj zemlji.

-Ovom prilikom se zahvaljujem svima koji su nam pružili potporu u organizaciji 24. Državnog prvenstva, a posebno bi se zahvalio požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću i njegovim suradnicima, gradonačelnicima Pleternice i Požege Antoniji Jozić i Darku Puljašiću sa suradnicima, te Policijskoj upravi požeško-slavonskoj i požeškoj upravi „Hrvatskih šuma“, kao i mojim suradnicima i lovcima članica našeg Lovačkog saveza  koji su aktivno sudjelovali u organizacijskim poslovima ovako visokog natjecanja– poručio je Bertelović. On je nadalje najavio poboljšanja na lokalitetu strelišta za koja su otpočele pripreme ugradnjom zasebnog priključka električne energije na streljačke objekte.

-Naš savez planira za slijedeću godinu proširenje potrebnih sadržaja na strelištu namijenjenih za prihvat gostiju, te dogradnju strelišta za još jednu disciplinu – naglašava nadalje  Branko Bertelović.

Foto: Ilustracija

0 Comment