Požežanka Mirela Mezak Matijević odlučuje o političkoj sudbini svog donedavnog stranačkog šefa Miroslava Škore!

Autor: Jelenko Topić

Previranja, podjele i međusobne optužbe među članovima Domovinskog pokreta i dalje traju nakon iznenadne ostavke njihovog predsjednika Miroslava Škore. Sve to polako zabavlja, ali i umara domaću javnost.

Kako je poznato Sud časti Domovinskog pokreta pokrenuo je stegovni postupak protiv donedavnog prvog čovjeka i utemeljitelja stranke.

Zbog toga mu je kroz iduća tri mjeseca onemogućeno političko djelovanje, upitno je hoće li se moći kandidirati za predsjednika Domovinskog pokreta na predstojećim izborima, a sve se više špekulira da će ga sadašnje tj. privremeno čelništvo ukloniti i sa funkcije potpredsjednika Hrvatskog sabora!

Sud časti čine Ante Šušnjar, Ivan Mesić i Mirela Mezak Matijević. Gospođa dr. sc. Mirela Mezak Matijević još uvijek je predsjednica Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije premda se spominjalo da će biti smijenjena sa te funkcije. Ona je članica Saborskog Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav, naravno ispred svoje stranke.

Tako ona sada odlučuje o sudbini svog donedavnog šefa. Nije poznato kada će se sastati to tijelo i donijeti odluku.

Možda će se  Mirela Mezak Matijević uskoro imati priliku sresti u četiri oka sa Škorom. Naravno, ako on dođe na Zlatne žice Slavonije zadnjeg vikenda kolovoza. Poznato je da on voli tambure, koje su ga proslavile kao i pjesme koje je autorski stvorio.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek