Požežanin Antonio Đurčević prvi prošao kroz cilj na drugoj cestovnoj utrci u Slavonskom Brodu

Autor: DK

Završila je druga po redu ‘Slavonska trka’ koju su ulicama Slavonskog Broda istrčali zaljubljenici u tu disciplinu, ali i potpuni amateri. Odaziv trkača bio je odličan. Ove godine stazu je istrčalo 250 odraslih i 60-ero djece iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke i Austrije. Mapu kretanja trkača i sudionika drugog izdanja Trke, činio je krug od pet kilometara oko i kroz centar Slavonskog Broda, a trkači na deset kilometara rutu su hrabro i uporno ponovili dvaput. Bili su teški uvjeti za utrku.

Među trkačima na 10 kilometara bili su četiri Požežanina, Antun Nigović, Goran Ugrčić, Aleksandar Buranji i Antonio Đurčević koji ujedno kroz cilj prošao prvi. Na 5 km nastupio je Franjo Herijan.

-Bio sam na Slavonska trka u Slavonskom Brodu. Prvo mjesto s vremenom 35:35 min na 10 km. Zadovoljan sam rezultatom s obzirom na vrijeme. Staza je bila dosta ravna, ali je vrijeme bilo dosta teško. Jako sparno i teško za disati. Organizacija utrke je bila na visokoj razini mogu reći organizatorima svaka čast. Trenutno sam u atletskom klubu Žumberak, Sošice, trenira me Boris Šmičiklas, koji se jako trudi oko mene i piše mi treninge. Sljedeća mi je Žumberačka utrka za koju se intenzivno pripremam – rekao je za pozega eu portal Antonio Đurčević.

Foto: A.Đ.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: