Požežani se vratili sa 13 medalja

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Na  međunarodnom turniru  KUP SAMOBORA  koji je organizirao tamošnji Judo klub   požeški džudaši ostvarili su odlične  rezultate. Na turniru sudjelovalo oko  580 džudaša iz 50  klubova  i 10 zemalja.

Judo klub Judokan iz Požege je bio prisutan s 10 natjecatelja u dobnim skupinama od  10 do 18 godina vrativši se iz Samobora sa čak 7 medalja.

Prva mjesta i zlatnu medalju za požežane u svojim kategorijama osvojili su  Marta Pamuklić, Monika Pavličević i Bruno Vuković koji je i ujedno osvojio i 2.mjesto u starijoj kategoriji.

Treća mjesta i brončane medalje osvojili su Rafael Skeledžić , Luka Radić i Filip Mjertan.

Jedan dio džudaša nakon turnira u Samoboru nastavio je za Austriju, a drugi dio za Italiju. U austrijskom Gmundenu na međunarodnom turniru za požežane zlatne medalje osvojili  su Marta Pamuklić i Bruno Vuković  koji je odnio zlatnu medalju i kod starijih dječaka. Brončane medalje osvojili su Filip Mjertan i Leon Drašković.

U talijanskom Tolmezzu na 33. međunarodnom turniru „“Citta di Tolmezzo“ na kojem je  sudjelovalo oko 1500 džudaša iz 75 klubova iz 15 zemalja za požežane brončanu medalju osvojio je Rafael Skeledžić.

Svaka pohvala za sve natjecatelje i njihove trenere koji su se po ne znamo koji puta dokazali ali i pokazali kako u Hrvatskoj tako i inozemstvu.

(Tekst i foto: Judo klub Judokan Požega)

Više iz kategorije