Požežani odnijeli pobjedu na sportskim igrama u organizaciji Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, podružnice Požeško-slavonske županije

PLETERNICA – Na sportskim terenima uz OŠ fra kaje Adžića i druga sportska borilišta, održane su 11. Županijske sportske igre Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, podružnice Požeško-slavonske županije. Domaćin igara bio je UDVDR ogranak Pleternica i grad Pleternica. Natjecalo se u šest sportskih disciplina, a natjecale su se ekipe iz Ogranaka Kaptol, Brestovac, Požega, Čaglin, Kutjevo i Pleternica.

Svečanosti otvaranja nazočili su Tomica Perković, predsjednik ogranka Pleternica, Krešimir Pavelić, predsjednik Podružnice, zamjenik gradonačelnika Požege Darko Puljašić, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i saborski zastupnik Franjo Lucić. Nakon pozdrava natjecateljima i kratkog obraćanje igre je otvorio župan Tomašević.

Delegacije svih ogranaka udruge, delegacije grada Pleternice i Požeško-slavonske županije položile su vijence i zapalili svijeće uz spomenik poginulim braniteljima u Domovinskom ratu s područja grada Pleternice.

Nakon cijelo dopodnevnih natjecanja postignuti su slijedeći rezultati:

NOGOMET:1. Brestovac, 2. Požega, 3. Pleternica.

POVLAČENJE KONOPA: 1. Brestovac, 2. Pleternica, 3. Požega.

KUGLANJE: 1. Požega, 2. Kaptol, 3. Pleternica.

STRELJAŠTVO:1. Požega, 2. Čaglin, 3. Pleternica.

ŠAH: 1. Pleternica, 2. Požega, 3. Brestovac.

STOLNI TENIS: 1. Požega, 2. Brestovac, 3. Pleternica.

UKUPNI POBJEDNICI: 1. Požega, 2. Brestovac i 3. Pleternica.

/Foto: D.Mirković /

0 Comment