Požežani nosili teret organizacije, te osvojili četvrto mjesto

POŽEGA – Kao i ranijih godina nositelj organizacije 22. Državnog prvenstva HLS-a u lovnom streljaštvu bio je Lovački savez Požeško-slavonske županije, koji je i vlasnik olimpijskog strelišta u Bzenici. Uz prvog čovjeka tog saveza Zdravka Vujnovića, koji je i dopredsjednik HLS-a najveći  teret organizacije prvenstva ponijeli su njegovi bliski suradnici Branko Bertelović, Denis Milošević, Radovan Rotar, Dario Gotštajn i Mario Levar, a značajan doprinos dala je i ekipa strijelaca ovoga saveza.

Opća je ocjena svih sudionika natjecanja, sudaca i brojnih gostiju da je ovogodišnje prvenstvo besprijekorno organizirano, te da domaćini zaslužuju sve pohvale.

Uz takvu organizaciju lovci ovog saveza postigli su i vrhunski plasman osvojivši četvrto mjesto što je povijesni uspjeh jednog od najmanjih lovačkih saveza u našoj zemlji.

Boje Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije tu su branili: Domagoj Giljan, Tomislav Rohaček, Matej Minarik, Božidar Terzić, Ante Vitalia i Tomislav Sarajlić pri čemu je rezervni strijelac bio Drago Tutić, a voditelj ekipe Dario Gotštajn, predsjednik Povjerenstva za streljaštvo ovog saveza.

 

 

 

0 Comment