Požeško Veleučilište jedino u Hrvatskoj koje je započelo Erasmus suradnju sa učilištem iz Azije

Autor: DK

U okviru tekućeg projekta Erasmus KA 107 Veleučilište u Požegi ostvarilo je jedinstven uspjeh kao jedino hrvatsko veleučilište koje trenutno ostvaruje suradnju u području učenja s institucijom iz kraljevine Butan u Aziji (Royal Thimpu College).

Partnerska institucija je prva u Butanu ostvarila najvišu ocjenu A + koje mu je dodijelilo Vijeće za obrazovnu akreditaciju Butana (BAC), što daje značaj ovoj suradnji.

U okviru studijskog posjeta sudjelovali su prodekan za razvoj doc.dr.sc. Berislav Andrlić i Ivana Mikić dipl.oec., član Erasmus povjerenstva. Osim održane nastave, doc.dr.sc. Berislav Andrlić je sa dekanom za međunarodnu suradnju dr. Samirom S. Patelom dogovorio daljne oblike suradnje u području razmjene nastavnika, objave zajedničkih znanstvenih publikacija, recenziranja znanstvenih radova i prijave budućih projekata.

Tijekom akadmske godine 2019/2020 profesor sa partnerske institucije iz Butana posjetiti će Veleučilište u Požegi te održati predavanja, vježbe i seminare iz područja ekonomije.

Izvor: Veleučilište u Požegi

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: