Požeško-slavonski HDZ i HSU idu zajedno na lokalne izbore za članove požeškog Gradskog vijeća i Županijske skupštine

Autor: Jelenko Topić

Kako je poznato raspisani su lokalni izbori za 16. svibnja, pa  je sada vrijeme dogovaranja koalicija nakon čega se slažu liste za predstavnička tijela jedinica lokalne samouprave.

Prema riječima prof.dr.sc. Željka Glavića, predsjednika požeško-slavonskog HDZ-a, koja je vladajuća na razini Požeško-slavonske županije, te svih gradova i općina dogovorila je prije izbornu suradnju sa Hrvatskom strankom umirovljenika.

-Za sada smo dogovorili suradnju za županijsku listu i za grad Požegu, a traju pregovori za ostale općine i gradove pri čemu smo najbliži dogovorima za općine Jakšić, Kaptol i Čaglin – kazao nam je Ivan Delić, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Požeško-slavonske županije, te dodao da će oni na listama za županiju i grad Požegu imati po dva kandidata.

Ovaj dogovor rezultat je dobre suradnje dvije stranaka tijekom prethodnog mandata kao i zadovoljstvo na realizaciji programa pomoći umirovljenicima, uz prepoznate rezultate vlade Andreja Plenkovića na poboljšanju statusa hrvatskih umirovljenika, o čemu svjedoči i odluka o isplati pomoći umirovljenicima u vrijeme COVID – krize.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88